Skiferie og nytår på Kvitåvatn i Norge - December 2007

 


 

Jul og nytår 2007

Jeg tog hjem på prærien sammen med Anders d. 21. december og de sidste (hvilket også vil sige de fleste de fleste) julegaver blev købt allerede den 22. Selve juleaften var vi kun 4 styk, mens 1. juledag kom flokken fra Vanløse og 2. juledag var der stor julefrokost med hele familien (25 stk). Modtog jobtilbud d. 23. december og havde nyt job d. 27. En lækker julegave at få med.

Den 27. tog jeg Norge sammen med Mads, Julie og RunO. Vi skulle have været med natfærge men pga. dårligt vejr blev det i stedet til Frederikshavn-Gøteborg og kørsel det meste af natten. Ankom ved Kvitåvatn om morgenen.

28. december: Rød 10 med Lindstrøm og RunO. Sporene var meget isede og jeg præsterede et flot styrt på flyvehoppet… kickstartede Kvitåvatn-cuppen med to afdelinger om aftenen. Jeg vandt quizzen men Lindstrøm tog en kneben sejr i bordfodbold.

29. december: Kørte rød 15 med Mads I. Der var kommet lidt sne dagen før, så sporene var lidt mere humane. Fik en rigtig fun tur. Kørte Rød 6 og lidt Langetjørn om eftermiddagen.

30. december: Kørte rød 15 igen, denne gang med Lindstrøm og Sune. Sporene var atter blevet isede, og det var ren bambi teknik på flere af nedkørslerne.

31. december: Fik min debut på snesko. Sammen med Sune gik jeg til toppen af Gausta. Søes og RunO tog turen i løbesko. Flto vejr med sol og kun svag vind. Omkring toppen dog lidt mere skyet og hårdere vind. Den sædvanlige impoonerende udsigt. En super fed tur! Om eftermiddagen var der nytårsrenn, hvor jeg dog valgte at stå over og i stedet stod for et væskedepot ude på ruten…
Nytårsmiddag om aftenen med skåltaler, underholdning og god feststemning

1. januar: Tømmermænd. Fik taget mig sammen til at komme ud på ski om eftermiddagen og fik kørt ca. 10 km omkring søen.

2. januar: Stod tidligt op og kørte rød 10 km. Det havde sneet hele natten, og sporene var stort set sneet til. Det var dog en velkommen fornøjelse at have fæste på nedkørslerne igen i stedet for de isede spor. Fik proppet 4 fire og 9 par langrendski ind i bilen (stationcars er bare mere praktiske) og rullede tilbage til DK.