Heino MTB Fall Race 2008

Jeg havde ikke fået trænet specielt meget cykling den sidste måned, men trængte til at køre noget konkurrence og havde fået anbefalet Fall Race som et godt løb. Da vejret desuden var rimeligt, gråvejr men ikke meget vind og vigtigst - ingen regn!, var beslutningen truffet.
Ved starten stillede jeg mig lidt nede i feltet, da jeg ikke helt kunne afgøre, hvor godt jeg var kørende. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at benene var ok, og begyndte at arbejde mig frem i feltet, bl.a. ved at løbe op af et par af bakkerne. De første 2-3 km kørte feltet i én lang slange. Herefter begyndte det at blive splittet op i mindre grupper og fra 5 km lå jeg et par km helt alene. Senere begyndte der at blive dannet små 4-6 mands grupper igen. Første runde gik fint. Der var pænt med krudt i benene og kun på de mest stejle bakker, syrede de til.
Ved passage af mål "skød" jeg en gel og rullede ud på anden og sidste runde. Anden runde var noget tungere end første, da sporene var kørt mere op. Jeg kørte de første par km alene, indhentede derefter en gruppe og trak toget et par km. Dannede herefter en 3-mands gruppe sammen med to HMTBK'ere. Jeg var ved at være godt stegt, så de sidste små 10 km mod mål, sad jeg på hjul og bed tænderne sammen for at hænge med. Jeg håbede også lidt på, at jeg måske havde en chance i spurten. Dette blev dog ikke til noget, da opløbet kun var ca. 200 meter, og jeg lå bagerst ind i det sidste sving og således ikke kunne komme op og forbi. Jeg resignerede derfor lidt, hvilket var meget heldigt, da de to HMTBK'ere kørte sammen, hvorved den ene styrtere. Pludselig hang der en cykel på tværs af grusvejen. Jeg undveg med nød og næppe, mens HMTBK'eren røg på sygehuset med et stort kødsår i albuen.

Et fedt løb og en god måde at afrunde sæsonen.

 

1. Simon Tarp Jensen 1:37:43
2. Jonas Pedersen 1:37:44
3. Rasmus Jessing 1:37:46
10. Lasse Pedersen 1:45:13
21. Bjarke Refslund 1:49:24
26. Annika Langvad 1:51:18
33. Jesper Damgaard 1:54:46