StorKøbenhavn Adventure Race

27. august 2007

 

SKAR var et nyt mini-adventure race i København. Sune fik overtalt mig til at deltage og det var en god opladning til de kommende ugers FMS, SOK og DTU.

Vejret så ikke alt for godt ud med kraftige regnbyger om morgenen op vej ved ud til startstedet. Kort før start klarede det dog op, vejret sluttede med at være helt fornuftigt med en del sol.

Løbet startede i Amager Strandpark med knap 700 meters svømning på langs gennem en af søerne. Hverken Sunes eller min favoritdisciplin i 06 var min favoritdisciplin, og vandet var halvkoldt. Vi kæmpede dog godt på og havde en delt bedste tid. Det var dog med godt ømme ben, vi løb fra søen op til skiftezonen. Næste disciplin var ca. 30 km cykloig rundt på Amager med poster på Dragør Fort og Kongelundsfortet og et par tænkeopgaver undervejs. Jeg havde ikke rigtig power i benene, så størstedelen af føringerne i modvinden blev overladt til Sune, mens jeg styrede kortet. Vi brugte 1:19 på etapen, mens markerz var 4 minutter hurtigere. PÅ Kalvebodsbron var der indlagt en lille opgave med rulleskøjtning. Her havde vi klart bedste tid, hvilket nok bl.a. skyldes, at vi fik et par minutters tvungen ventetid, hvor vi kunne skifte til rulleskøjter. Herefter fulgte en ny cykeletape på ca. 30 km forbi Arken, Kroppedal ved Vridsløsemagle og frem til CP3 ved Herstedhøje. Både Sune og jeg var godt stegte på de lange cykelstræk, hvor vi brugte 1:34 mod hurtigste tid på 1:29 (markerz). Ved CP3 var der først pistolskydning. Sune imponerede ikke (6 point), mens min counter strike erfaring var en klar bonus (31 point)! Løbet sluttede herefter med ca. 5 km o-løb i Vestskoven. Jeg var ved at være lidt halvtræt, så Sune fik derfor kortet og fik os sikkert rundt på banen. Kun en enkelt gemt post i en bunke brændenælder (og dem var der mange af i Vestskoven!) gav lidt problemer. Bedste tid på o-løbet med 6 minutter og i mål efter 4 timer og 11 minutter, hvilket betød at vi vandt med 2 minutter ned tilo markerz. Hertil kom dog en tidsbonus på et minut per skydningspoint, så vi endelig sluttede 19 minutter foran.

Løbet var generelt sjovt og velarrangeret med flere nye ideer. Formen var ikke helt som ventet, men det fikses vel i de kommende løb.

Løbshjemmeside: http://www.wennecke.dk/SKAR07_bagefter.htm